KingaFitDance - Táncoktatás, edzés, életmód és táplálkozás tanácsadás -  Szabó Kinga

Blog

Táncosként léptem fel a Fekete Vonat élő koncertjén

Referenciáim
KingaFitDance
Tánc
Fellépések
Szűrés törlése
KingaFitDance
Táncosként léptem fel a Fekete Vonat élő koncertjén

Fekete Vonat Koncert - egy életre szóló élmény volt -  Köszönöm, hogy ennek részese lehettem, és akikkel ezt megtehettem.

Fekete Vonat koncert  Még keresnem kell a szavakat... és fel kell fogom, hogy ez megtörtént :) Egy életre szóló élmény volt! Imádok táncolni, a színpadon lenni és volt is már benne elég sokszor részem. Ne de ez...! Egyikhez sem hasonlítható! Az a rengeteg ember, a hangulat, amit a közönség, a zenekar,, az énekesek teremtettek... leírhatatlan, fenomenális! Kimondhatatlanul hálás vagyok annak, hogy a részese lehettem és azokkal az emberekkel, akikkel ezt megélhettem! Köszönöm @visionati85 hogy megadtad a lehetőséget és hogy bizalmat szavaztál nekem! Köszönöm @krisztina.sajgo @timifehervari @cs.enciko @bencekalmar_ @markszakacs_ @marcellfonalka hogy megismerhettelek Titeket ! Nagyon élveztem a közös munkát és még sokat kívánok magunknak ! Le a kalappal a zenekarnak és a stábnak is! Az énekeseknek pedig úgy gondolom egy méltóságteljes visszatérés volt ez. Köszönöm a rengeteg pozitív visszajelzést is Tőletek, a videókat, a képeket, a gratulációkat!

Blogkép fotó: markarostaphoto.hu

@szabokinga_kingafitdance "Ezaz Kinga"☺️ - Beat ???? olyan jól esett a koncert közben! #kingafitdance #dance #dancer #dancing #feketevonat #fyp #foryou ♬ eredeti hang - SzabóKinga