KingaFitDance - Táncoktatás, edzés, életmód és táplálkozás tanácsadás -  Szabó Kinga

Blog

Új Év, Új Én

Életmód
KingaFitDance
Receptkönyv
Motiváció
Tanácsadás
Szűrés törlése
KingaFitDance
Új Év, Új Én

Alkosd újra magad!

 

Lassan vége az ünnepeknek, a "habzsi-dőzsinek". Én csak azt remélem mindenkinek csodásan, egészségben, sok mosolyban, szeretetben, finom ételekben gazdagon telnek/teltek az ünnepek.

Ilyenkor már rég mindenhol mennek az életmódváltásos hirdetések, kezdd el januártól stb. reklámok. Én úgy voltam vele ünnepek előtt írtam egy mire figyelj oda ünnepek alatti étkezésnél blogot, amivel remélem tudtam egy kicsit segíteni, hogy kevésbé essünk túlzásokban ilyenkor az étkezések során illetve, ha valaki szeretné kordában tartani a súlyát, akkor hogyan tudja.

Aztán úgy voltam vele, aki akar odafigyel, aki nem nem. Az utóbbival sincsen semmi gond. Élvezni kell ezt az időszakot. Ha valaki az ételekben leli ilyenkor, akkor tegye!

Tudniillik: Nem Karácsony és Szilveszter között lehet meghízni, hanem Szilveszter és Karácsony között. Lehet pár kiló feljön ilyenkor, de ez legfőképp víz és 

Na DE! Én is azért vagyok, hogy segítselek az álom alakod elérésében, hogy sikerüljön kialakítani magadnak egy új, élhető, egészséges életmódot. Hiszen tudjuk az étkezés számít a legjobban, mind egészség, mind fogyás, mind formálódás terén. A tesmozgás, pedig kiegészítés, testi-lelki feltöltődés és hozzájárul a célod eléréséhez, egy fit forma kialakításához. Ezzel együtt egy még fontosabb dologhoz jutunk. egy önbizalommal teli magabiztos személyhez.

Minden a Te döntésed. Én mindezek elérésében tudok Neked segíteni. A hogyanját természetesen személyre szabva Rád formálva alakítjuk ki. A kezdés időpontja is a Te döntésed. A legjobb időpont, amikor eljön az elhatározás a fejedben és eléggé akarod. Amíg ez nem születik meg a fejedben mindketten tudjuk, hogy addig nincs értelme, mert ehhez Te kellesz a legjobban.

Addig is hoztam két receptet kis ráhangolásnak, hogy az én életmódváltó programomban milyen finomságokat tudtok fogyasztani.

("Egyél jót, legyél jól!")

I. Torta reggelire is

Hozzávalók:

-2 evőkanál zabliszt

-1 evőkanál cukormentes kakaó

- víz/ növényi tej

-1 teáskanál sütőpor

-ízlés szerint édesítő (én eritritet használtam)

-ha használsz fehérjét vagy szeretnéd az alapot fehérjedúsabbá tenni tegyél bele egy adag fehérjeport

Elkészítés:

A hozzávalókat összekevered, egy nem túl híg, keverhető állagra. Mikróban 2 perc alatt elkészül vagy 180 fokon előmelegített sütőben 15 perc alatt megsül. Az utóbbi esetben a mennyiségeket duplázd vagy triplázd.

A tölteléket alkosd meg magad. Amit én ajánlok: túrót keverj össze édesítővel egy kis citromlével, bogyós gyümölccsel, vagy készítsd el pohárkrémként görögjoghurttal, gyümölcsökkel, étcsokoládéval.

 

II. Pizzát lehet? Naná!

Hozzávalók:

-fél zsírszegény túró, 125g

-2-3 evőkanál zabliszt

-1 tojás

-só, bors

Elkészítés:

A hozzávalókat összekevered, 180 fokon előmelegített sütőben 20 perc alatt barnulásig sütöd, majd tetszőleges feltét ráhelyezése után (ajánlom a fehérjében és zöldségben gazdag feltétet), visszateszed kb 10 percre.

Élvezd az ízeket és a tápláld a tested!

Addig míg nem születik meg a változtatásra az elhatározásod, addig ízleld meg ezekkel a receptekkel az egészség ízét és mozogj kedvedre. Ha nincs ehhez sincs motivációd keress bátran ezzel is, ha megérkezett a döntés a szívedbe. A séta is csodákra képes!

 

Egy kis információ:

Amennyiben személyre szabott segítségre lenne szükséged, mert fogyni, formálódni szeretnél, jól érezni magad a bőrödben, keress bátran, bizalommal.

Igénybe vehetsz egy havi után követéses életmód-, és táplálkozás tanácsadást vagy egyszeri konzultációt is.

Te döntésed hogyan éled az életed és hogyan szeretnéd érezni magad!

Én segítek abban hogyan vágj bele, hogyan csináld.

Keress bátran, bizalommal!

Változtatni sosem késő!

Mottóm:

"Egy életed, egy tested van. Hozd ki belőle a maximumot!" (Szabó Kinga)

KingaFitDance Táncstúdió

Táncos, táncoktató, koreográfus, táplálkozás-,és életmód tanácsadó, edző, gyógytornász

"Egy életed, egy tested van. Hozd ki belőle a maximumot!" (Szabó Kinga)

Változtatni sosem késő! Amennyiben elhatároztad magad, fogyni, formálódni szeretnél, egészségesebben élni, keress bizalommal, segítek benne hogyan csináld!

Szabó Kinga

KingaFitDance Táncstúdió
Táncos, táncoktató, koreográfus, edző, gyógytornász,
öltözködési – stílus, táplálkozás-és életmód tanácsadó
kingafitdance@gmail.com
www.kingafitdance.hu