KingaFitDance - Táncoktatás, edzés, életmód és táplálkozás tanácsadás -  Szabó Kinga

Blog

Egyél jót, legyél jól!

KingaFitDance
2021.11.30 10:57
Egyél jót, legyél jól!

Egy életed, egy tested van. Hozd ki belőle a maximumot!

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha jól szeretnéd érezni magad a bőrödben, ahhoz tenned kell. 

Most a táplálkozásra, annak kiemelt szerepére. fontosságára helyezném a hangsúlyt.

Biztosan hallottál már arról, hogy százalékos megoszlásban 70%-ban az étkezés, 30%-ban az edzés számít.

Ez így is van! Ilyenkor sokan úgy hiszik ez egyenlő azzal, hogy éhezni kell, megvonni a finom falatokat és csak zöldséget, riszt és csirkemellet lehet enni.

FELEJTSD EL!

Nagyon fontos, hogy a szevezetedet megfelelő tápanyagokkal lásd el. Rost, fehérje, szénhidrát, zsír. Ez mind kell a testednek. Egyrészt, ha nincs megfelelően ellátva, akkor nem fog jól működni és nem azt az eredményt fogod elérni, mint amit szeretnél. Másrészt, ha megvonsz magadtól nagyon sokmindent (erős diéta, önsanyargatás), ezt nem fogod tudni hosszú távon fenntartani és hamar fel fogod adni. Lehet még rosszabb is lesz az eredmény, mint ami a kiinduló állapotod volt ("Jojo effektus").

Rengeteg különböző diéta, fogyi por stb. kering a neten. Persze próbálkozni lehet bármivel, hisz a saját tapasztalat a legjobb. De ha igazán jót akarsz magadnak, akkor igénybe veszel egy kis útmutatást, segítséget, ahhoz hogy személyre szabottan a Te napi aktivitásodnak, anyagcserédnek, életvitelednek megfelelően, egy hosszú távon fenntartható, egészséges, élvezhető életmód legyen kialakítva számodra. A lényeg: ÉLVEZHETŐ, FENNTARTHATÓ.

("Egyél jót, legyél jól!")

Ebben szeretnék én is a segítségedre lenni. Első körben a 2 receptkönyvemmel, amiben egyszerűen elkészíthető, gyors, egészéges, fit recepteket találhatsz reggeli, ebéd, vacsora, édesség ötletekkel. Azért tudom ajánlani, mert ezeket mind én is nap, mint nap fogyasztom, saját magam raktam össze, tapasztaltam ki. Sokan az idő hiányára szoktak panaszkodni, így ebből a szempontból is gondoltam Rátok, hiszen ezek a recepteket tényleg gyorsan elkészíthetőek. Habár nekem sincsen mindig időm főzőcskézni. egy következő blogban abban fogok segíteni, hogy egy étel rendelésnél vagy étteremben étkezésnél mire figyelj.

 Ajánlok egy VIDEÓT az instagram oldalamról, hogy lásd milyen gyorsan el lehet készíteni 3 finomságot a receptkönyvemből

Mindkettő kötete elérhető letölthető PDF formátumban, így bármikor nálad lehet a telefonodon is.

Meg tudod rendelni külön-külön is vagy együtt a kettőt kedvezményes áron a webshopomban vagy a kingafitdance@gmail.com email címen.

 

Ezen felül a fentebb említett személyre szabott életmód kialakításában is igénybe tudod venni az "Életmódváltó program" szolgáltatásomat, ahol egy hónap alatt közösen kialakítjuk a számodra megfelelő, fenntartható, élvezhető életmódot. Ez esetben a receptkönyvem egyik kötete ajándékba jár a programhoz illetve ösztönzésképpen egy motivációs napló és célfüzet tulajdonosa is leszel, ami segít egyfajta önigazolásban és az öszönzésben is, ha alábbhagyna a motivációd.

 

Ezen felül egyszeri konzultációt is igénybe tudsz venni, ha elakadtál ezeken a területeken és egy kis iránymutatásra lenne szükséged.

 

Te döntésed hogyan éled az életed és hogyan szeretnéd érezni magad!

Én segítek abban hogyan vágj bele, hogyan csináld.

Keress bátran, bizalommal!

Változtatni sosem késő!

Mottóm:

"Egy életed, egy tested van. Hozd ki belőle a maximumot!" (Szabó Kinga)

"Egy életed, egy tested van. Hozd ki belőle a maximumot!" (Szabó Kinga)

Változtatni sosem késő! Amennyiben elhatároztad magad, fogyni, formálódni szeretnél, egészségesebben élni, keress bizalommal, segítek benne hogyan csináld!

Szabó Kinga

KingaFitDance Táncstúdió
Táncos, táncoktató, koreográfus, edző, gyógytornász,
öltözködési – stílus, táplálkozás-és életmód tanácsadó
kingafitdance@gmail.com
www.kingafitdance.hu