KingaFitDance - Táncoktatás, edzés, életmód és táplálkozás tanácsadás -  Szabó Kinga

Blog

KingaFitDance 30 napos életmódváltó kihívás

KingaFitDance
2021.04.03 10:57
KingaFitDance 30 napos életmódváltó kihívás

Hétfőtől (2021. 04.05.) indul a KingaFitDance 30 napos életmódváltó kihívás, ahova várok mindenkit sok szeretettel!

Azért álmodtam meg ezt a csoportot , hogy EGYÜTT végigcsináljunk egy 30 napos életmódváltó kihívást, azzal a céllal, hogy megismerjétek az egészséges életmód, mozgás előnyeit, pozitív hatásait és segítselek Benneteket hogyan vágjatok bele az életmódváltásba.
Ebben a csoportban készülök Nektek élő edzésekkel, főzésekkel, ahol a receptkönyvemből szuper egyszerű, egészséges, alakbarát ételeket fogunk együtt elkészíteni. Rövid edzéstervekkel, reggeli ébresztő, átmozgató gyakorlatsorokkal, motivációval.
Interaktív lesz a csoport, ahol megosztjuk egymással ki mit reggelizett, mozgott, melyik edzést csinálta meg, mik a tapasztalatok, segítjük egymást és természetesen azért vagyok, hogy kérdezzetek.
Szeretném, ha minél több emberhez eljutna, hogy ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben nem kell drasztikus diéta, önsanyargatás, táplálékkiegészítők, zsírégetők, porok és tabletták tömkelege, hanem élvezetesen is elérhetjük a célunkat, kívánt alakunkat miközben élvezhetjük a mozgás és táplálkozás örömét, az egészség jegyében.
Ne csak nyárra, hanem egy életre tervezz!
A csoportot Facebookon találhatjátok meg, vasárnap estig tudtok csatlakozni!
Mozgásra, egészségre fel!
Tarts velem!

Szabó Kinga

KingaFitDance Táncstúdió
Táncos, táncoktató, koreográfus, edző, gyógytornász,
öltözködési – stílus, táplálkozás-és életmód tanácsadó
kingafitdance@gmail.com
www.kingafitdance.hu